Udvari csatornák duguláselhárítása


Udvari csatornák tisztítása.


Csatornatisztítás falbontás és feltárás nélkül díjtalan kiszállással, garanciával!

csatorna dugulások megszüntetése leginkább az alábbi hibák elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai főlefolyók, társasházi csatornák és egyéb kültéri és beltéri csatornák tisztítására. A tisztítóaknákban és fordítóaknákban néha összegyűlik a  szenny, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. A kültéri udvari dugulások otthoni, házi módszerekkel a nagyobb átmérő és a hosszú táv miatt hatékonyan nem szüntethetők meg. Amennyiben a segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi csatornatisztítási módszerek használatához. Mi speciális gépi spirálos technikával végezzük a csatorna tisztítását, amely nem összehasonlítható a kézi spirálos módszerekkel.


Udvari csatornákról

Csatornatisztítás közben különböző típusú csatornatisztító eszközök alkalmazása szükséges, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.
Csatornatisztításnál gyökérvágás családi házas övezetekben létező probléma, hogy a régebben megépített régi eternit, beton és vascsövek már tönkrementek, és a növényzet gyökérzete utat talál magának a repedésekben és a hibás tokozásoknál. A csatornát a gyökértől csak speciális gyökérvágó fejjel ellátott gépekkel lehet megtisztítani.

Csatornák eldugulásának okai

Csatorna dugulásainak legfőbb okai között van a rosszul megépített csatornarendszer sokszor negatív lejtése, vagy a rosszul méretezett átmérőválasztás, hibás tervezés. A túlságosan nagy átmérő is gondokat okozhat, mert az alacsony vízhozam nem mossa át teljesen a csatornát. 

Csatornatisztítás gyökérvágással: családi házas övezetekben létező gond, hogy régebben megépített eternit, beton és vascsövek már tönkrementek, és a növények gyökérzete a repedéseknél utat talál magának a cső belsejébe. A fák gyökérzetének jó táptalaj a csőből szivárgó szennyvíz, ezért körbe növi, belehatol annak belsejébe, és össze is tudja roppantani a csatornát a gyökérzet. A csatornát a gyökértől speciális gyökérvágó fejjel ellátott spirállal lehet megtisztítani.


Csapadékvíz elvezető csatornák

Esővíz csatornába belekerülő falevelek és gallyak is komoly dugulásokat okoznak, a víz utat keresve magának nem a csőben távozik a tetőről, és ha hosszabb ideig fent áll a probléma, akár az épület is károsodhat. Az esővízcsatorna terepszint alatti tisztítását és duguláselhárítását géppel különböző fejek változó felhasználásával lehet megoldani. Szerelőnk a megérkezése után felméri a hibát és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fürdőszobai dugulásokról röviden.

Mosogatók duguláselhárítása

A dugulások kialakulási esélyének lecsökkentése